Jelenlegi hely

December Macedóniában

/ Tancsik Richárd /
tancsik.richard képe

Az eltérő dátumszámításnak köszönhetően, a decemberi ünnepeket Macedóniában töltöttem.

A decemberi hónapban lezártuk a „Játszóház” első félévet. Örömmel jelenthetjük, a programunk nagy sikernek örvend, és a gyermekek már várják a január 16-i folytatást. A félév alatt összeállítottunk egy rövid programot a Mikulás fogadására.

2016. december 10-én a gyermekek nagy örömére, a Mikulás megérkezett a Teleházba. Puttonyában minden jó volt, mert örömmel vette észre, az idén a gyermekek nagyon jók voltak.

A rendezvényen tiszteletét tette Dr. Dux László István nagykövet úr, és több, a magyar misszióhoz tartozó vendég családjaikkal együtt.

A rendezvényt Sutus József elnök úr nyitotta meg. A rendezvényünkön a gyermekek bemutatták műsorukat, melynek köszönhetően a Mikulás is tiszteletét tette, sok-sok ajándékkal, a gyermekek nagy örömére.

A hagyományoknak méltóan ismét közösen ünnepeltük a karácsonyt. A Teleház tagjai süteményekkel és annál nagyobb szeretettel vendégelte meg egymást. A rendezvényen átérezhettük a szeretet ünnepének hangulatát.

A tanulók kérésére, a karácsonyi ünnepeket Macedóniában töltöttem, így óráimat is megtartottam, a tanulók pedig szeretettel, jó kedvvel és munkával hálálták meg jelenlétemet.

Elmondhatom, az eltérő naptár számításnak köszönhetően, munkával telt a december, de ennek ellenére az egész hónapot áthatotta a szeretett ünnepének hangulata, mely januárban folytatódik, a pravoszláv karácsonnyal.

Mikulás a TeleházbanMikulás a TeleházbanMikulás a TeleházbanMikulás a TeleházbanMikulás a TeleházbanMikulás a TeleházbanMikulás a TeleházbanMikulás a TeleházbanKarácsony a TeleházbanKarácsony a TeleházbanKarácsony a TeleházbanKarácsony a Teleházban