Jelenlegi hely

"Tisztelet a Bátraknak"

/ Tancsik Richárd /
tancsik.richard képe

Idén is megemlékeztünk a március 15-i eseményekről, 2017. március 18-án tartottuk meg a hagyományos ünnepi programunkat. A Macedóniai Magyarok Teleház Szervezete ismét egy szívhez szóló műsorral készült, hogy méltó módon emlékezzünk meg a forradalmi eseményekről.

Köszönjük mindenkinek, aki ott volt, és a szereplőknek is - egy igazán szívmelengető programot láthattak a megjelentek. A rendezvényen tiszteletét tette Magyarország Macedóniai Nagykövete, Dr. Dux László István, illetve a Macedóniában szolgálatot teljesítő magyar misszió tagjai is, családjaikkal együtt.

A program során vendégeket is köszönthettünk: Dr. Csorba László professzor úr röviden ismertette a Szabadságharc eseményeit, illetve a közönség nagy örömére fellépett a szabadkai "Juhász" zenekar, és a szabadkai "Talentum" táncegyüttes is. A műsor részeként pedig tolmácsoltuk Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnökének levelét az 1848-as forradalmunk eseményeire emlékezve.

A program végén Sutus József, a Macedóniai Magyarok Teleház Szervezetének elnöke kiemelte, hogy "amit ma láttunk, az szívből érkezett".

Legyen tehát béke, szabadság, és egyetértés!

Március 15.Dr. Csorba László (bal.) és Sutus József (jobb.)Március 15.Március 15.Március 15.Március 15.Március 15.Március 15.Március 15.Március 15.Március 15.Március 15.Március 15.Sutus József, elnök, Macedóniai Magyarok Teleház Szervezete