Jelenlegi hely

Adomány érkezett Segesvárra a hátrányos helyzetű gyermekek számára

/ Ferencz Orsolya /
ferencz.orsolya képe
Megérkeztek az adományok a Segesvár külvárosában lévő általános iskolába, a hátrányos helyzetű gyermekek számára. Felhívásunkban használt, de még jó állapotban lévő ruházatot és fölöslegessé vált játékokat vártunk.

Gergely Magdi tanárnő tanítja a magyar gyermekeket a segesvári külvárosi általános iskolában. Az osztály létszáma 13 fő,  mely összevont osztály 1-4. osztályig. A gyermekek nehéz körülmények között élő családokból érkeztek, ahol elkél a segítség. Nagy örömömre a felhívás hatására a Szent Ferenc Alapítvány gondozásában lévő keresdi Bethlen Kastélytól érkeztek adományok: ruházat és játékok, amelyeket Szőts Béla, a keresdi Béke Háza - Bethlen Kastély "várkapitánya" adott át. 

Másik adományozónk Marosvásárhelyről elszármazott, Budapesten élő fiatal hölgy, Páskuly Kati, aki gyerekjátékokat küldött Segesvárra. 

A felajánlásokat a Segesvári Református Egyházközség parókiájára helyeztük el, ahol azokat a pedagógusok és a szülők átvehetik.

Ne menjünk el társaink mellett, azok mellett, akik a mindennapi életben érzik a hiányt, és ahol szükség van segítségre! Támogatóinknak köszönjük adományaikat és a figyelmességet! Köszönet Gergely Magdinak kitartó és lelkes munkájáért, aki türelemmel és nagy szeretettel foglalkozik ezekkel a gyermekekkel!