Jelenlegi hely

Játék, játék hátán

Társasjátéknap a Szenci Molnár Albert Alapiskolában

/ Krupár Luca /
krupár.luca képe
A játék nagyon fontos a gyerekek és felnőttek életében egyaránt. A legjobb a játékos tanulás, ezt használom fel a néptáncban is.
TársasjátéknapTársasjátéknapTársasjátéknapTársasjátéknap

Pap Boglárkával, a pozsonyi Petőfi Sándor Program ösztöndíjasával együtt készültünk erre napra. A Szenczi Molnár Alapiskola Tudomány hetét tartott a gyerekek számára, de egy kis móka is belefért a fizikai és földrajzi jelenségek tanulmányozása mellett. Az alsó osztályosok olyan játékokat ismerhettek meg, amivel még mi játszottunk gyerekként. Főleg memóriajavító játékokkal szolgáltunk és a legjobb, hogy a tanítónőkkel és velünk együtt kártyáztak, játszottak a diákok. A csengő után pedig ki sem akartak menni az osztályból. Sőt az első osztály kétszer is visszajött hozzánk. Így legalább egy órán keresztül játszottak, figyeltek és segítették egymást. Meggyőződésem, hogy a hétvégén sok családnál előkerültek a kártyapaklik, játéktáblák.

Izgalmas volt egy másik ösztöndíjassal együtt dolgozni. Kiegészítettük és segítettük egymás munkáját. Remélem, még sok alkalmon érezhetik jól magukat a gyerekek és dolgozhatunk együtt Bogival.